UDVALGTE PARTNERE

Læs mere om vores brands

Brands

Kronstadt
Jack’s Sportswear
ID Denim
Tailored
Lindbergh
Fred Perry
Solid
SuperDry
superdry.png

Selvom SuperDry, som brand, først blev etableret i 2003, er det blevet en af de helt store trendsetters som nu sælges i over 100 forskellige lande.

 

SuperDry er kendt for deres brug af kvalitetsmaterialer og deres design ned til mindste detalje, det kan i øvrigt høste anderkendelse gennem personer som blandt andet David Beckham og Zac Efron, der er bruger af       brandet.


Om du er til de modige farvekombinationer som giver dit klædeskab et pust eller de mere neutrale farver i udvalget, som kan indgå i ethvert outfit, så finder du det hos Vision i Rødovre Centrum.

 

Så, om det er et par shorts, T-shirt, strik, en jakke eller noget helt andet du er på udkig efter, så kig ind og se vores store udvalg.

 

Du vil elske dette moderigtige brand, som står for høj kvalitet og lækkert design.

lindbergh.png

Uanset anledningen så har Lindbergh svaret.

Hvad enten det er en koncert, bryllup, dåb, forretningsmøde eller bare en ganske normal dagligdag, så kan Lindbergh det hele, her finder du tøj til en hver anledning.

 

Kom ind i butikken og sammensæt eksempelvis en Lindbergh skjorte med et par jeans i lige netop det fit anledningen byder på eller kom ind og se vores store udvalg i Jakkesæt.

Vores Lindbergh jakkesæt er blandt andet med stræk så du ikke føler dig fastlåst og vi syer gerne formen ind/ud til dig. Samtidig så får du også Danmarks bedste priser startende fra 999,-

 

Kun fantasien sætter grænser, når et outfit skal sammensættes.

 

3 Typer

Lindbergh har tre forskellige labels, der hver især indeholder tøj i en helt bestemt stil og til helt særlige formål:

 

Black label er til dig, der ønsker den klassiske traditionelle mode.

Blue label til dig der ønsker smart hverdagstøj i kvalitets materialer. Stilen kan være sporty, maskulin og til de mere afslappede anledninger.

White label, til dig der ønsker en clean og strømlinet mode med unikke muligheder for personlig stilpåvirkning.

 

Kast dig ud i det, kom ind og oplev, hvordan mode med kvalitet, funktionalitet og personligt udtryk, kan give dig og dit klædeskab en anden twist.

fred-perry.png

Fred Perry giver dig tøj med historie og klassisk, tidsløs stil. Dets logo, laurbærkransen, har siden mærkets tilblivelse i 1940’erne symboliseret sejr og ekstraordinær præstation.

 

Designet er i top til brug i din hverdag. Om det er de ikoniske poloshirts og skjorter til det noget mere afslappende T-shirts og sweatshirts eller måske en cardigan eller pullover med det verdenskendte merino uld så er kvaliteten altid i top og præsentere dig med den bedste udgave af dig selv.

 

dolyd.png

Det danske brand er blot 10 år gammelt, og selvom Solid stammer fra den mindre provinsby Kolding i Jylland, så har det opnået udbredelse i store dele af verden, og det sælges i dag fra en lang række butikker over hele Europa.

 

Solid har tøj til alle aldersgrupper og alle anledninger.

Der findes visse beklædningsdele, som ikke kender nogen aldersgrænser.

 

I vores Solid kollektion finder du en masse at vælge imellem, om det er et par jeans i forskellige vaske og fits eller en strik i forskellige designs så har vi det helt sikkert på lager. Er du mere til T-shirts eller en jakke til både vinter eller en lunefuld overgangsjakke så klare vi selvfølgelig også det.

 

Kom ind og oplev tøj med tidsløse design, lavet af de bedste materialer som absolut kan holde mere end en blot en enkelt sæson.

kronstadt.png

Kronstadt er et lækkert dansk brand, som producerer herretøj over hele Danmark.

Skal du til fest, jobmøde eller bare en en tur ud med vennerne så er Kronstadt svaret.

Uanset formålet, så får du kvalitetstøj med et råt og lækkert look.

Lige fra moderigtige skjorter med elegant look og stilarter til cardigans og mange forskellige strik gør at mulighederne næsten er uendelige for at sammensætte lige netop det bedste outfit for dig.

 

Vil du have behageligt tøj til hverdag og fest som former sig efter kroppen, uden at gå på kompromis med kvaliteten?

Så kom ind og prøv Kronstadt hos Vision i Rødovre centrum.

jacks-sportswear.png

Jack's Sportswear Intl. er et mærke, der forstår at designe enkelt og lækkert herretøj, som passer godt til en afslappet hverdagsstil.


Når alt det overflødige er skåret fra, står det enkle og funktionelle tøj tilbage. Og det er netop hvad Jack’s stil er, enkel og afslappet.

 

I vores Jack’s kollektion finder du blandt andet T-shirts, Poloshirts, cardigans, jeans, chinos, jakker og skjorter. Med andre ord så kan brandet klæde dig på fra top til tå i en helt afslappet stil.


Med Jack’s behøver tøj ikke være dyrt for at være lækkert, kom ind og oplev mærket med yderst konkurrencedygtige priser.

id-denim.png

Life is too short for ordinary jeans.!

Hos det danske brand ID Denim er bukser ikke bare bukser.

ID Denim har forstået at give alle deres jeans et unikt touch ned i mindste detalje.

Det gør at bukserne bliver lidt mere personlig og fremhæver sit præg af kvalitet og modebevidsthed.

Vil du have et par bukser som stråler selvsikkerhed og stil så er ID Denim svaret.

De har forståelsen af at jeans ikke bare er jeans, det ”okay” at skille sig ud, og vi er helt enige.

 

Hos Vision Rødovre finder du flere forskellige slags jeans i flere farver, fits og vaske.

Lige fra de kendte Loose fit, til slim fit, skinny fit og tapered fit.

 

Kom ind og lad dig inspirere.

tailored.png

Tailored & Originals kombinere høj kvalitet med nyskabende udtryk. 

Ønsker du en Casual og elegant stil som du kan indtage et hvert billede med, så er Tailored & Orginals svaret.

Skal du bruge et outfit til dagligt eller til den elegante aften så kom ind og find dit perfekte outfit med dit helt eget personlige udtryk hos os.

logohvid.png

KONTAKT OS

FØLG OS

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyheder og tilbud

© 2020 Mr. Style